Je wilt je aansluiten bij TAT? Klik dan op onderstaande link en stuur ons je aanvraag. Na ontvangst van je aanvraagformulier wordt je uitgenodigd voor een kennismaking-gesprek (intake) Tijdens dat gesprek kun je al je vragen kwijt en zijn wij in de gelegenheid om ook jou vragen te stellen.
Kostenoverzicht:

2 maanden gratis deelname
3e maand en verder; kosten per maand 55 euro *
M.i.v. 1e maand bedragen de kosten voor track en trace (verplicht voor tto chauffeurs) 14,50 euro per maand *

*exclusief 21% btw en er worden door de gemeente Amsterdam kosten in rekening gebracht voor overschrijving of geheel nieuwe aanvraag

N


Indien je een vraag of opmerking hebt die niet op de FAQ pagina staat vermeld, klik dan op de button "vragen, mededelingen, opmerkingen.

TAT groeit snel en vooral met chauffeurs in kwalitatief hoger segment. E.e.a. heeft voornamelijk te maken met het door ons gehanteerde systeem van "intake" gesprek nadat een nieuwe chauffeur zich heeft aangemeld voor aansluiting bij TAT. Door de "overspannen taximarkt" is het voor chauffeurs die zich minder van de regelgeving aantrekken nagenoeg niet meer te doen om door te gaan op de oude voet. Er is een "zero tolerance" beleid ingezet door politie en toezichthouders naar taxi-chauffeurs. Gedurende het intake-kennismakings gesprek kunnen zowel bestuur als chauffeur een keuze maken om al dan niet een aanvraag door te zetten. TAT is een kwaliteits TTO en heeft dan ook een aantal kledingseisen waaraan chauffeurs dienen te voldoen.
In een tijd waarin digitalisering niet meer is weg te denken heeft ook TAT daar de nodige stappen ingezet. Nagenoeg alle onderwerpen die te maken hebben met een efficiƫnte admadministratie staan op de website vermeld. Omdat wij telefonisch niet altijd direct een antwoord voorradig hebben en het ook onze medewerkers onnodig belast verzoekt het bestuur om uitsluitend gebruik te maken van digitaal ingestuurde vragen/onderwerpen.